Matinee Concert

Matinee Concert

Zondag 29 maart a.s. zullen het harmonieorkest en het opleidingsorkest van Muziekvereniging Excelsior gezamenlijk, in één orkest, een concert geven in de Burgerij te Limmen.

Het orkest staat onder leiding van Liesbeth Zonneveld.

Voor het eerst zal het opleidingsorkest alle werken meespelen met het harmonieorkest.

 

Het opleidingsorkest bestaat voornamelijk uit leerlingen, die al na 1 jaar les bij de vereniging in dit orkest kunnen spelen. Eenvoudige nummers maken het makkelijk om het plezier van in orkestverband spelen te ervaren. De leerlingen krijgen in het orkest ondersteuning van enkele “gevorderde” leden. Het opleidingsorkest heeft u al eens kunnen beluisteren tijdens de jaarlijkse braderie, maar ook andere optredens worden door het orkest verzorgd.

 

Het harmonieorkest, dat dit jaar 90 jaar bestaat, heeft onlangs (22 november j.l.) haar jubileumjaar geopend met een fantastische Albert Heijn Limmen Music Night. De sporthal d’Enterij stond op zijn kop! Het orkest bestaat momenteel uit 48 leden en verzorgt menig optreden in Limmen en omgeving.

 

Omdat bij de muziekvereniging de jeugd een belangrijke rol speelt en het samen musiceren nog leuker is dan alleen, spelen alle leerlingen uit het opleidingsorkest mee tijdens het matineeconcert.

Het concert bevat een gevarieerd programma, met bekende muziek uit o.a. Music from Frozen, Storm Quest en We’re all-in this together.

 

Het concert begint om 15:00 uur (zaal open vanaf 14:30 uur)

De toegang is gratis

 

Datum: zondag 29 maart 2015
Tijd: 15:00
Wie: Harmonie, Opleidingsorkest
Locatie: de Burgerij
Adres: dusseldorperweg, Limmen