Albert Heijn – Bouwsteenspaaractie

Albert Heijn Limmen houdt tijdens de verbouwing van de winkel een spaaractie. De opbrengst van deze actie zal ten goede komen aan 6 bekende verenigingen in Limmen.

Deze verenigingen zijn : VV Limmen, TIOS, TV Limmen, Conquista en d’Uylenspieghels en Muziekvereninging Excelsior

Bij iedere besteding van 10 euro aan boodschappen ontvangt u 1 stempel op de Bouwsteenspaaractie-spaarkaart. Met 5 stempels is uw kaart al vol! Uw volle kaart deponeert u de kaart in de speciale spaarzuil. Er zijn 5 spaarperiodes van 4 weken. Iedere periode is er 2.000 euro te verdelen. Aan het einde van een periode tellen wij de ingeleverde kaarten. Heeft vereniging A – 35 % van het totaal aantal ingeleverde spaarkaarten dan reserveren wij 700 euro voor deze vereniging. Tijdens de opening van onze vernieuwde winkel krijgt iedere vereniging een cheque met het totaal van het bij elkaar gespaarde bedrag. De cheque is vervolgens besteedbaar ten behoeve van een door de vereniging bepaald doel wat specifiek past bij de activiteiten van de vereniging. Bijvoorbeeld. een drumstel voor Excelsior of een Trampoline voor TIOS.

Doe mee, het kost u niets en u draagt een steentje bij aan het in stand houden van een voor de gemeenschap van Limmen belangrijke vereniging!