Bouwsteenactie Albert Heijn

Zoals jullie misschien wel weten is in Limmen een actie aan de gang. Waarbij wij en een aantal andere clubs in het dorp geld kunnen krijgen. Daarom zijn we met de harmonie en de slagwerkgroep, op zaterdag 5 mei 2012, om 11 uur gaan zitten bij de Albert Heijn waar eerst de harmonie en daarna de slagwerkgroep wat stukken lieten horen. Het was heel koud buiten en we misten ook een paar mensen waaronder Peter Koot (drummer), die werd vervangen door  Floris van Tol, bedankt daarvoor Floris.

Toen ik eenmaal zelf binnen stond was het lekker warm en kon ik algauw bij een kassa staan om te helpen met boodschappen inladen en stempelkaarten verzamelen, dat werkt als volgt: Bij elke 10 euro aan boodschappen, bij de Albert Heijn, krijg je een stempel op je stempelkaart. Als de kaart vol is kan je hem bij een van de clubs in de stembus doen die bij de ingang van de Albert Heijn hangt. Wij met de muziekvereniging willen natuurlijk ook wat geld inzamelen. Die wij gaan gebruiken voor een nieuw drumstel. Hoe het binnen bij de slagwerkers is gegaan om stempelkaarten te krijgen weet ik niet. Maar ik kan u wel vertellen dat ze een flinke aanslag op de stembus hebben gedaan. Ikzelf heb veel kaarten langs zien vliegen en bij de andere helpers ook.

Het was een geslaagde dag waarbij we veel kaarten hebben verzameld en we hopen dat op zondag 13 mei 2012 met de muziekmarkt ook te kunnen doen

 

Groetjes, Joyce Levering: leerling/opleidingsorkest/harmonie