Lenteconcert

Zaterdag 18 maart aanstaande zal Harmonie Excelsior, onder leiding van Ruud Pletting, een Lenteconcert geven in Heeren van Limmen. Bij dit concert zal ook de Slagwerkwerkgroep, onder leiding van Floris van Tol, te zien en te horen zijn.

De Slagwerkgroep gaat na het zeer succesvol verlopen Jubileumconcert van 21 januari j.l. gedeeltelijk op herhaling. Dus ook op het Lenteconcert wordt de muziek van de Slagwerkgroep  weer ondersteund met beeldmateriaal dat door Peter Valkering wordt verzorgd. Je kunt dus opnieuw genieten van bijvoorbeeld ‘Arcade’ van Duncan Laurence en van ‘Soldier On’ van Direct. Maar ook spectaculaire filmmuziek zoals ‘Crimson Tide’ en ‘Zorro’ met soliste Lisanne Britton staan weer op het programma. Natuurlijk mag de herkenningsmelodie van de ‘Formule 1’ niet ontbreken en ondanks dat de voorbereidingstijd tussen het Jubileumconcert en het Lenteconcert beperkt is heeft de Slagwerkgroep muziek uit de ‘Game of Thrones’ nieuw op het repertoire.
  

Het repertoire van het harmonieorkest op dit Lenteconcert is ook heel gevarieerd: van het exotische, kleurrijke ‘Persis’ tot de stevige klanken van ‘Deep Purple’. Word meegezogen in het verhaal van David en Goliath in het muziekwerk ‘the Glory of David’, waarin David uiteindelijk triomfeert. Maar ook musicalmuziek uit Chess en de swingende ritmes van Phil Collins komen aan bod.

Om 20:00 uur zal het concert zijn aanvang hebben, om 19:45 uur is Heeren van Limmen al open voor publiek. De toegang is gratis.

Mocht je aangestoken worden door het enthousiasme en de gezelligheid van Excelsior, schroom dan niet en meld je aan als lid van de Muziekvereniging. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze website www.excelsiorlimmen.nl, de Facebookpagina of het Instagramaccount.

Graag tot ziens op 18 maart, om 20:00 uur in Heeren van Limmen!

Datum

za 18 mrt 2023
Expired!

Tijd

20:00

Locatie

Heeren van Limmen
Dusseldorperweg 106, Limmen

Next Event

Aankomende activiteiten

juni 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!

Sponsor ons door te shoppen!

Klik op de banner en bestel iets bij de deelnemende webwinkels. Het kost u niets extra en levert de vereniging een mooi bedrag op! Meer info