Geslaagde afsluiting seizoen 2011-2012

Het seizoen 2011-2012 werd afgelopen zondag 15 juli feestelijk afgesloten. Ook de verbouwing is na 2,5 jaar  klaar. Om ieders inzet te bedanken werd er dit jaar gekozen voor een BBQ voor alle leden die al spelen in één van de orkesten. Eerst was er nog voor de harmonie en opleidingsorkest een gesamenlijke repetitie waarin het repertoire voor de braderie werd geoefend. Wat klonk dit weer fantastisch! Zo’n 65 à 70 muzikanten die samen leuke muziek maken- geweldig!

De organisatie voor de BBQ lag dit jaar in handen van Gerardine Schermer, Esther Heijne, Esther de Leeuw, Jos Boetzkes, Mark Kaandorp en Angelique Levering.

Om elkaar weer eens op een andere manier te leren kennen, was er een quiz. Alle leden werden door het lot van twee spellen kaarten aan elkaar gekoppeld. Samen beantwoorden men

de vagen over de spreekwoorden, zuid-afrikaanse woorden, sms-taal, karikaturen, fotovergrotingen, de 32 (!) babyfoto’s van leden en aanhang. En bij Esther werd het letterspel gespeeld op het scherpst van de snede.

De BBQ werd om 17 uur in de brand gestoken, en dankzij Roy, Mark, Jos en Theo belandde de eerste vleesjes als snel op de borden! Het vlees weerd voorzien van lekkere sauzen, stokbrood met kruidenboter, heerlijke huzaren- zalm- of cole-salade, komkommers, tomaten en meloen.

Het smaakte allemaal even heerlijk en er was voldoende voor iedereen.

Om 19 uur volgde de uitslag van de quiz. Met als opmerkelijkste antwoord dat Jos Boetzkes erg leek op Justin Biemer?! De uitslag werd bepaald door het aantal goede antwoorden en bij het letterspel kreeg de snelste tijd 14 punten, de tweede 12 etc.

Hierdoor werd de groep van Sandra Diemeer, Lenny de Munck, Angelique van Zelst, Angelique Snel, Jan Egmond, Majella van Diepen, Marian Admiraal en Monique Henning eerste, en wonnen hiermee een lekker doosje chocolade.

De organisatie voor volgend jaar word in handen gelegd van Roy Dekker, Randy Bruin, Ada Duim, Jacqueline Francken en Arjan Welboren.

Om 20 uur werd de tent afgebroken en alles weer naar binnen verhuisd, dank voor de hulp-troepen! En was er nog een “koppie” toe aan de bar.