Muziek maken kun je leren!

Naamloos

Er is bijna niemand die niet van muziek houdt. Nog leuker dan muziek luisteren is zelf muziek maken. Je kunt op iedere leeftijd aan een muziekinstrument beginnen. Ook als je nog geen enkele muzikale voorkennis hebt.

Wil jij graag een muziekinstrument leren bespelen, maar weet je niet zeker of het iets voor je is? Bij Excelsior is het mogelijk voor jong en oud om een afspraak voor een proefles te maken. De enthousiaste en ervaren docenten laten je graag kennis maken met bv. de trompet, hoorn, bariton, trombone, fluit, klarinet, saxofoon of het slagwerk.

Eind mei start er een korte cursus voor de leerlingen van groep 5 t/m groep 8. Je volgt dan een paar weken groepslessen op een instrument, om eens te kijken of het iets voor jou is. De lessen worden gegeven in het verenigingsgebouw van Excelsior aan de Schoolweg 5 te Limmen op vrijdagmiddag van 16:00 tot 16:45 uur.

De cursusdata zijn op 20 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli.

In de eerste les maak je kennis met de trompet, hoorn, bariton, trombone, dwarsfluit, klarinet, saxofoon en het slagwerk. Je mag alle instrumenten uitproberen en we maken samen een top 3 van instrumenten die je wel zou willen spelen. In de tweede les krijg je een instrument, lessenaar en je muziekmap en kunnen we echt aan de slag! Je krijgt een instrument van ons in bruikleen en kunt thuis dus ook spelen.

De laatste les geven we een presentatie en kunnen je ouders, familieleden, vrienden of buren horen wat je al geleerd hebt!

De kosten bedragen €50,- voor de acht lessen, de muziekmap en het gebruik van een instrument en lessenaar tijdens deze weken.

Zie ook onze flyer Muziek maken kun je leren! Geef je op en stuur een mailtje naar nicojan@excelsiorlimmen.nl

Wie weet zien we je dan na de zomer terug als leerling binnen onze vereniging!