Nieuws

Tios 60 jaar

Muziekvereniging Excelsior heeft als credo: muziek maken is pas echt leuk als je dat samen doet. En nog mooier is om het resultaat van de gezamenlijke inspanningen te delen met een enthousiast publiek. Samen werken aan iets moois, beter worden en dat delen met de luisteraars. Jong, oud, gevorderd of beginner, scholier, ondernemer, docent of arts: muziek maakt geen onderscheid. Lees “Tios 60 jaar” verder

Voorspeelavond 4 maart 2017

Jaarlijks wordt er een voorspeelavond georganiseerd bij Muziekvereniging Excelsior. Hierbij laten de leerlingen horen wat zij zoal geleerd hebben de afgelopen tijd. Dit jaar waren er maar liefst 4 nieuwe leerlingen te horen! Het programma begon met Leon, die al enkele jaren les heeft, en inmiddels al bij de slagwerkgroep meespeelt. Lees “Voorspeelavond 4 maart 2017” verder

Lichtjes concert

Zaterdagavond 17 september, werd onder prachtige weersomstandigheden, door de Harmonie en Slagwerkgroep een Lichtjesconcert verzorgd aan het Stet.

Bij het invallen van de schemering werden de honderden potjes met waxinelichtjes ontstoken.

Ook het toegestroomde publiek had zijn eigen lantaarns, windlichtjes e.d. mee genomen. zo ontstond er een prachtige sfeer.

Beurtelings speelde beide orkesten een mooi programma.  lichtjesconcert-1 lichtjesconcert-2lichtjesconcert-3

 

Kermisrun

Ook dit jaar waren de harmonie en slagwerkgroep weer van de partij bij de kermisrun van Limmen.

Aan het Stet, waar alle rennende deelnemers te water gingen, werden zij onthaalt met de vrolijke klanken van beide orkesten.

Wederom een geslaagd optreden.20160910_170858

Geslaagden 2016

Geslaagd bij Excelsior!

Afgelopen zaterdag hebben 5 leerlingen van Muziekvereniging Excelsior Limmen praktijkexamen gedaan en zijn ze ook alle 5 geslaagd. We feliciteren Roos Seignette met haar A-diploma op dwarsfluit, Daniëlle Schermer en Aniek Schagen met hun B-diploma op dwarsfluit, Nikki Dekker met haar B-diploma op altsaxofoon en Jos Nolden met zijn C-diploma op trombone. Hiep Hoera!

  Lees “Geslaagden 2016” verder