Muzieklessen

Bij muziekvereniging Excelsior worden lessen gegeven op alle verschillende instrumenten. Wij hebben drie docenten die les kunnen geven aan leerlingen met vrijwel alle instrumenten die in de harmonie of slagwerkgroep meespelen. Leerlingen krijgen één-op-één les en er is elke week minstens een contactmoment tussen de docent en de leerlingen. Met deze manier van lesgeven heeft de docent de volledige aandacht voor de leerling en kan de leerling een grote rol spelen in de invulling van de muzieklessen.

De lessen worden gegeven in ons prachtig gerenoveerde verenigingsgebouw in Limmen. De lessen zijn bedoel voor iedereen. Jong en oud, van binnen en van buiten de gemeente Castricum.

Voorheen zijn er voor kinderen die een start wilden maken met muziek verschillende cursussen geweest. Op dit moment bieden we deze cursussen niet aan, maar de ideeën liggen nog wel bij ons op de plank. Uiteraard is het niet persé nodig om een muzikale achtergrond te hebben als u een instrument wilt leren bespelen!

De volgende docenten geven les bij Excelsior:

Floris van Tol – slagwerk

Bijna iedereen vindt het leuk om naast het alleen spelen ook samen muziek te maken, dat kan al snel bij een van onze orkesten. Nieuwe leerlingen worden na een korte tijd al snel uitgenodigd om een keertje te komen kijken bij een van onze orkesten.

Wilt u meer weten over onze muzieklessen of bent u geïnteresseerd om muzieklessen te gaan volgen? Neem dan even contact op met Edwin Henning, via telefoonnummer: 0226  314 396, email: edwin@excelsiorlimmen.nl

of vul het onderstaande formulier en wij nemen contact met u op:

* Verplichte velden