Tios 60 jaar

Muziekvereniging Excelsior heeft als credo: muziek maken is pas echt leuk als je dat samen doet. En nog mooier is om het resultaat van de gezamenlijke inspanningen te delen met een enthousiast publiek. Samen werken aan iets moois, beter worden en dat delen met de luisteraars. Jong, oud, gevorderd of beginner, scholier, ondernemer, docent of arts: muziek maakt geen onderscheid.

En nu gaan we nog iets moois doen: we gaan verbinden met TIOS om samen het beste uit elkaar te halen en een geweldig feest te maken! Op zaterdagavond 23 juni as. gaat het harmonieorkest tijdens het Jubileumfeest van TIOS de uitdaging aan om de turndemonstraties van TIOS te voorzien van live muziek. We gaan de verbinding maken met ons publiek dat zal worden meegenomen in een prachtige reis door de tijd, waarin kan worden genoten van de kunsten van de TIOS-leden en de vele soorten muziek. Deze avond waarin muziek, energie en passie samenkomen, mag je niet missen!

Muziekvereniging Excelsior wil TIOS van harte feliciteren met haar 60-jarig bestaan! Laten we er samen een geweldig feest van maken! Excelsior wenst iedereen een fantastische en onvergetelijke avond waarbij iedereen door muziek, turnen, dansen en plezier met elkaar is verbonden!

Tios-Logo-60-jaar-logo-02